Контакт

Можете да нè контактирате на следната е-маил адреса:

mrezazazastitaoddiskriminacija@gmail.com 

или пак да се обратите во Коалиција Маргини

телефон: +389 2 3214 269

e-mail: koalicijaszpmz@gmail.com

ул.Народен Фронт 27-36, Скопје

секој работен ден од 10 -17 часот

СЛЕДЕТЕ НЀ